Valitse sinulle sopivin sähkösopimus!

26.02.2015, klo 15:20

Imatran Seudun Sähkön tuoteperheestä löydät juuri sinulle sopivan sähkösopimuksen. Tutustu tuoteperheeseemme ja eritoten sen uusimpiin jäseniin, Ajantasa- ja Kestävä-sopimuksiin. Sähkönmyyntituotteitamme voit vertailla myös online-palvelussamme Wattiksessa osoitteessa www.issoy.fi/wattis

Vakaa24kkVakaa24kk-tuotteella varmistat kiinteän sähkön myyntihinnan kahden vuoden sopimuskaudeksi ja vältyt yllätyksiltä sähkölaskussa. Vakaa24kk sopii niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin, sähkönsiirtotuotteesta ja lämmitystavasta riippumatta. Sopimuskauden lopulla saat Imatran Seudun Sähköltä uuden ajantasaisen sähkötarjouksen ilman erillisiä yhteydenottoja tai ylimääräistä muistettavaa.

VakaaYleis24kk on yleistuote, joka sopii 1-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu kerros-, rivi- ja omakotitalokohteisiin sekä vapaa-ajanasuntoihin, jotka käyttävät vähän sähköä vuodessa (käytännössä alle 10 000 kWh).

VakaaAika24kk on aikatuote, joka sopii 2-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu yleisimmin asiakkaille, joilla on varaava sähkölämmitys ja jotka voivat hyödyntää lämmitykseen ja lämpimän veden tuottamiseen edullisempia yötunteja.

VakaaKausi24kk on kausituote, joka sopii 2-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu parhaiten asiakkaille, joiden energiankäyttö painottuu kesäaikaan ja joilla on mahdollisuus rajoittaa sähkönkulutustaan talvikauden arkipäivinä.

Vakaa24kk-sopimus solmitaan kahden vuoden määräajaksi, eikä sitä voi ilman erityistä syytä irtisanoa kesken sopimuskauden.

Kestävä24kk

Valitsemalla Kestävä24kk-sähkösopimuksen saat aina 100 %:sti uusiutuvista energialähteistä tuotettua vähäpäästöistä, puhdasta ja ekologista energiaa. Kestävä-tuotteella varmistat kiinteän sähkön myyntihinnan sopimuskaudeksi ja vältyt yllätyksiltä sähkölaskussa.

KestäväYleis24kk on yleistuote, joka sopii 1-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu kerros-, rivi- ja omakotitalokohteisiin sekä vapaa-ajanasuntoihin, jotka käyttävät vähän sähköä vuodessa (käytännössä alle 10 000 kWh).

KestäväAika24kk on aikatuote, joka sopii 2-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu yleisimmin asiakkaille, joilla on varaava sähkölämmitys ja jotka voivat hyödyntää lämmitykseen ja lämpimän veden tuottamiseen edullisempia yötunteja.

KestäväKausi24kk on kausituote, joka sopii 2-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu parhaiten asiakkaille, joiden energiankäyttö painottuu kesäaikaan ja joilla on mahdollisuus rajoittaa sähkönkulutustaan talvikauden arkipäivinä.

Kestävä24kk-sopimus solmitaan kahden vuoden määräajaksi, eikä sitä voi ilman erityistä syytä irtisanoa kesken sopimuskauden.

Ajantasa

Valitsemalla Ajantasa-sähkösopimuksen saat aina markkinahintaista sähköä. Tulevan päivän tuntihinnat saat tietoosi edellisenä päivänä ja suunnittelemalla sähkönkäyttöäsi hyödyt halvimmista tunneista. Ota hyöty pörssihinnan muutoksista itsellesi – pörssihintaisella sähkösopimuksella olet aina ajan tasalla.

Ajantasa-sähkösopimus sopii kohteisiin, joissa on etäluettava mittari sähkönkulutuksen seuraamiseksi tunneittain. Siinä missä sähkön markkinahinnan alentuminen tarkoittaa selvää säästöä Ajantasa-asiakkaalle, sähkön markkinahinnan nousu vaikuttaa myös välittömästi sopimuksen sähkönhintaan. Riski on hyvä tiedostaa, mutta hintaan voi myös itse tehokkaasti vaikuttaa omaa kulutustaan suunnittelemalla ja sähköpörssin hintakehitystä seuraamalla.

Seuraamisessa oivana apuvälineenä toimii Imatran Seudun Sähkön online-palvelu Wattis tai esimerkiksi kännykkään ladattava Tuntihinta-mobiilisovellus. Pörssihinnat löytyvät netistä sivulta www.nordpoolspot.com. Ajantasa-tuotteen energiahinta määräytyy pohjoismaisen sähköpörssin (Nord Pool Spot) ilmoittaman Suomen hinta-alueen Elspot-hinnasta.

Energiahinta muodostuu tunneittain toteutuneen pörssi-hinnan ja sähkönkäytön perusteella. Laskutettava energia-hinta, eli kuukauden keskihinta, saadaan kun painotetaan kuukauden jokaisen tunnin sähkön kulutus kyseisen tunnin pörssisähkön hinnalla. Sähkön pörssihinnan lisäksi tulee pieni marginaali, joka kattaa pörssisähkön hankkimisesta aiheutuvat kulut.

Ajantasa-sähkösopimus solmitaan toistaiseksi voimassaolevana.

Huoleton

Huoleton-tuotteet sopivat kuluttajille ja yrityksille, jotka arvostavat sähkösopimuksen helppoutta sekä tasaista hinnankehitystä, joka on sidottu pitkän ajan sähkön hankintahinnan kehitykseen.

Huoleton-tuotteiden sopimukset ovat voimassa toistaiseksi, kahden viikon irtisanomisajalla.

HuoletonYleis on yleistuote, joka sopii 1-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu kerros-, rivi- ja omakotitalokohteisiin sekä vapaa-ajanasuntoihin, jotka käyttävät vähän sähköä vuodessa (käytännössä alle 10 000 kWh).

HuoletonAika on aikatuote, joka sopii 2-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu yleisimmin asiakkaille, joilla on varaava sähkölämmitys ja jotka voivat hyödyntää lämmitykseen ja lämpimän veden tuottamiseen edullisempia yötunteja.

HuoletonKausi on kausituote, joka sopii 2-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu parhaiten asiakkaille, joiden energiankäyttö painottuu kesäaikaan ja joilla on mahdollisuus rajoittaa sähkönkulutustaan talvikauden arkipäivinä.

Tulosta

Energiavinkit

Pienillä teoilla säästöä ja mukavuutta

Kesäkausi on kääntynyt reilusti loppupuolelle ja syksy kolkuttelee ovella. Tämä tarkoittaa usein lehtien, kuran, hiekan ja kivien tarttumista kengänpohjiin. Hyvä kynnysmatto vähentää imuroinnin ja siivouksen tarvetta ja säästää siis aikaa ja sähköä. Lue lisää

ISS omat uutiset

Imatran Seudun Sähkönsiirto nostaa sähkön siirtohintoja 1.7.2019 alkaen. Hinnankorotuksen vaikutus verolliseen siirtohintaan on keskimäärin 11,2 %.

Sähkön siirtohinta muodostuu perusmaksusta ja kulutuksen mukaan määräytyvästä osasta sekä sähkö- ja arvonlisäverosta. Heinäkuussa voimaan astuva hinnankorotus kohdistuu sekä perus- että kulutusmaksuun. Lue lisää

Energiatehokkuus

Pihoille kaivataan valoa

Pihan kulkureittien valaiseminen on kyselyn mukaan pihojen tärkein sähköistysaihe. Pihalle kaivataan myös pistorasioita kausivaloille sekä sähköisille työkaluille. Nyt on oikea aika suunnitella pihan sähköistyksen parantaminen ja toteuttaa se kesän aikana ennen syksyn pimeitä. Lue lisää

Vertailut

Premiumia ja tavallisuutta

Sähköautoja alkaa olla tarjolla jo eri luokkiin, niin premiumiin kuin kansanautoluokkaan. Tosin varsinaista kansansähköautoa ei ole vielä nähty, sen verran hinnat ovat edelleen korkeat. Vaihtoehtoja löytyy eri hintaluokkiin ja ajomatkat yhdellä latauksella alkavat olla useimmille riittävät. Vertailimme miten Jaguar I-Pace ja Hyundai Kona Electric soveltuvat pidemmille matkoille ja kaupunkiin. Lue lisää

Kodintekniikka

Paahtohillossa maistuu kinuski

Kotimaiset omenat ovat joskus onnettomia rääpäleitä. Niiden kuoriminen ja keittäminen hilloksi ei aina innosta. Joskus taas pihalla kasvavat puut tuottavat niin suuren sadon, että kaikkia hedelmiä ei jaksaisi hyödyntää. Uunissa paistuva paahtohillo on kuitenkin suuri helpotus omenahillon ystäville. Lue lisää

Turvallisuus

Kun aloitat rakentamissuunnittelun MUISTA SÄHKÖT

Rakentaminen on mittava projekti, johon kuuluu olennaisena osana rakennuksen sähköistäminen. Sähköä tarvitaan heti kun rakentaminen aloitetaan, jopa jo ennen rakennustöitä. Lue lisää

Liikenne

Autot parkkiin ilman kuljettajaa

Automatisoitu ajaminen eli ilman kuljettajaa liikkuvat autot ovat tulevaisuutta. Nyt tällä tiellä on päästy askel eteenpäin, kun Euroopassa on saatu lupa ensimmäiselle automatisoidulle pysäköintijärjestelmälle. Lue lisää

Pääkirjoitus

Juhlavuoden satoa

Viime vuonna juhlittiin 90-vuotiasta Imatran Seudun Sähkö Oy:tä. Vuotta muistellaan varmasti hyvillä mielin niin asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, yhtiön johdon kuin henkilökunnankin parissa. Mutta miltä näyttää vuosi numeroina? Lue lisää

Laiteuutuudet

Keskuspölynimuri on vaihtoehto perinteiselle

Suomalaiset mieltävät keskuspölynimurin asennuksen kotiin usein hankalaksi ja vaikeaksi. Keskuspölynimurin asennus vie usein kuitenkin vain muutamia tunteja. Allaway on koonnut yhteen asiantuntijoiden käytännön vinkit, kuinka keskuspölynimurin asennus kotiin etenee vaihe vaiheelta. Lue lisää

Lämmitys

Aika siirtyä jäähdyttelemään?

Moni asunto voi muuttua helteellä tukalan kuumaksi. Jäähdytys kannattaa tehdä tehokkaasti, mutta energiaa tuhlaamatta. Lue lisää