Valitse sinulle sopivin sähkösopimus!

26.02.2015, klo 15:20

Imatran Seudun Sähkön tuoteperheestä löydät juuri sinulle sopivan sähkösopimuksen. Tutustu tuoteperheeseemme ja eritoten sen uusimpiin jäseniin, Ajantasa- ja Kestävä-sopimuksiin. Sähkönmyyntituotteitamme voit vertailla myös online-palvelussamme Wattiksessa osoitteessa www.issoy.fi/wattis

Vakaa24kkVakaa24kk-tuotteella varmistat kiinteän sähkön myyntihinnan kahden vuoden sopimuskaudeksi ja vältyt yllätyksiltä sähkölaskussa. Vakaa24kk sopii niin yksityis- kuin yritysasiakkaillekin, sähkönsiirtotuotteesta ja lämmitystavasta riippumatta. Sopimuskauden lopulla saat Imatran Seudun Sähköltä uuden ajantasaisen sähkötarjouksen ilman erillisiä yhteydenottoja tai ylimääräistä muistettavaa.

VakaaYleis24kk on yleistuote, joka sopii 1-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu kerros-, rivi- ja omakotitalokohteisiin sekä vapaa-ajanasuntoihin, jotka käyttävät vähän sähköä vuodessa (käytännössä alle 10 000 kWh).

VakaaAika24kk on aikatuote, joka sopii 2-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu yleisimmin asiakkaille, joilla on varaava sähkölämmitys ja jotka voivat hyödyntää lämmitykseen ja lämpimän veden tuottamiseen edullisempia yötunteja.

VakaaKausi24kk on kausituote, joka sopii 2-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu parhaiten asiakkaille, joiden energiankäyttö painottuu kesäaikaan ja joilla on mahdollisuus rajoittaa sähkönkulutustaan talvikauden arkipäivinä.

Vakaa24kk-sopimus solmitaan kahden vuoden määräajaksi, eikä sitä voi ilman erityistä syytä irtisanoa kesken sopimuskauden.

Kestävä24kk

Valitsemalla Kestävä24kk-sähkösopimuksen saat aina 100 %:sti uusiutuvista energialähteistä tuotettua vähäpäästöistä, puhdasta ja ekologista energiaa. Kestävä-tuotteella varmistat kiinteän sähkön myyntihinnan sopimuskaudeksi ja vältyt yllätyksiltä sähkölaskussa.

KestäväYleis24kk on yleistuote, joka sopii 1-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu kerros-, rivi- ja omakotitalokohteisiin sekä vapaa-ajanasuntoihin, jotka käyttävät vähän sähköä vuodessa (käytännössä alle 10 000 kWh).

KestäväAika24kk on aikatuote, joka sopii 2-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu yleisimmin asiakkaille, joilla on varaava sähkölämmitys ja jotka voivat hyödyntää lämmitykseen ja lämpimän veden tuottamiseen edullisempia yötunteja.

KestäväKausi24kk on kausituote, joka sopii 2-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu parhaiten asiakkaille, joiden energiankäyttö painottuu kesäaikaan ja joilla on mahdollisuus rajoittaa sähkönkulutustaan talvikauden arkipäivinä.

Kestävä24kk-sopimus solmitaan kahden vuoden määräajaksi, eikä sitä voi ilman erityistä syytä irtisanoa kesken sopimuskauden.

Ajantasa

Valitsemalla Ajantasa-sähkösopimuksen saat aina markkinahintaista sähköä. Tulevan päivän tuntihinnat saat tietoosi edellisenä päivänä ja suunnittelemalla sähkönkäyttöäsi hyödyt halvimmista tunneista. Ota hyöty pörssihinnan muutoksista itsellesi – pörssihintaisella sähkösopimuksella olet aina ajan tasalla.

Ajantasa-sähkösopimus sopii kohteisiin, joissa on etäluettava mittari sähkönkulutuksen seuraamiseksi tunneittain. Siinä missä sähkön markkinahinnan alentuminen tarkoittaa selvää säästöä Ajantasa-asiakkaalle, sähkön markkinahinnan nousu vaikuttaa myös välittömästi sopimuksen sähkönhintaan. Riski on hyvä tiedostaa, mutta hintaan voi myös itse tehokkaasti vaikuttaa omaa kulutustaan suunnittelemalla ja sähköpörssin hintakehitystä seuraamalla.

Seuraamisessa oivana apuvälineenä toimii Imatran Seudun Sähkön online-palvelu Wattis tai esimerkiksi kännykkään ladattava Tuntihinta-mobiilisovellus. Pörssihinnat löytyvät netistä sivulta www.nordpoolspot.com. Ajantasa-tuotteen energiahinta määräytyy pohjoismaisen sähköpörssin (Nord Pool Spot) ilmoittaman Suomen hinta-alueen Elspot-hinnasta.

Energiahinta muodostuu tunneittain toteutuneen pörssi-hinnan ja sähkönkäytön perusteella. Laskutettava energia-hinta, eli kuukauden keskihinta, saadaan kun painotetaan kuukauden jokaisen tunnin sähkön kulutus kyseisen tunnin pörssisähkön hinnalla. Sähkön pörssihinnan lisäksi tulee pieni marginaali, joka kattaa pörssisähkön hankkimisesta aiheutuvat kulut.

Ajantasa-sähkösopimus solmitaan toistaiseksi voimassaolevana.

Huoleton

Huoleton-tuotteet sopivat kuluttajille ja yrityksille, jotka arvostavat sähkösopimuksen helppoutta sekä tasaista hinnankehitystä, joka on sidottu pitkän ajan sähkön hankintahinnan kehitykseen.

Huoleton-tuotteiden sopimukset ovat voimassa toistaiseksi, kahden viikon irtisanomisajalla.

HuoletonYleis on yleistuote, joka sopii 1-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu kerros-, rivi- ja omakotitalokohteisiin sekä vapaa-ajanasuntoihin, jotka käyttävät vähän sähköä vuodessa (käytännössä alle 10 000 kWh).

HuoletonAika on aikatuote, joka sopii 2-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu yleisimmin asiakkaille, joilla on varaava sähkölämmitys ja jotka voivat hyödyntää lämmitykseen ja lämpimän veden tuottamiseen edullisempia yötunteja.

HuoletonKausi on kausituote, joka sopii 2-aikamitattuihin kohteisiin. Tuote soveltuu parhaiten asiakkaille, joiden energiankäyttö painottuu kesäaikaan ja joilla on mahdollisuus rajoittaa sähkönkulutustaan talvikauden arkipäivinä.

Tulosta

Energiavinkit

Lämmityksessä mahdollisuus säästöön

Asuinkiinteistöistä pääsee lämmitysenergiaa harakoille. Kotitalouksien suurimmat hiilidioksidipäästöt tulevat asumisesta, jossa lämmitys on merkittävä kuluerä. Siksi lämmityksestä löytyy myös mahdollisuudet selviin säästöihin. Lisäksi korjauksiin on saatavana myös valtion tukea. Lue lisää

ISS omat uutiset

Puista vapaa sähkölinja -projekti etenee – jo 100 km säävarmaa sähkölinjaa!

Imatran Seudun Sähkön Siirron ja Metsänhoitoyhdistys Etelä-Karjalan yhteinen Puista vapaa sähkölinja -projekti on edennyt suunnitellussa vauhdissa. Projekti on edennyt hyvässä yhteistyössä maanomistajien kanssa, joita koko projektin piirissä on yhteensä noin 2000. Lue lisää

Energiatehokkuus

Valaise joulu turvallisesti

Syksyä ja joulunaikaa valaistaan näyttävillä kausi- ja jouluvaloilla. Valojen käytössä kannattaa muistaa sähköturvallisuus, niin sisällä kuin ulkona. Tietenkin myös valojen sähkönkulutuksella on merkitystä. Kun uusia valoja hankkii, löytyy kaupasta energiatehokkaita vaihtoehtoja, jotka kestävät huolellisesti käytettyinä useita vuosia. Lue lisää

Vertailut

Korvaako varsi-imuri perinteisen imurin?

Imurivalmistajat uskovat varsi-imureihin ja niiden mallikirjo lisääntyy vauhdilla. Joko varsi-imurista on perinteisen perässä vedettävän letkuimurin haastajaksi, kodin ainoaksi imuriksi? Testasimme muutaman varsi-imurin. Miten kävi, tuliko koti puhtaaksi vai pitikö kaivaa letkuimuri kaapista korjaamaan siivousjälkeä varsi-imurin jäljiltä? Lue lisää

Kodintekniikka

Hemmottele jalkoja kylvyllä

Kuumottaako, aristaako ja kiristääkö jalkoja? Rentouttava jalkakylpy ja säännöllinen rasvaus on jo hyvä alku jalkojen hoidolle. Kylpylaitteet ovat helppokäyttöisiä ja niiden aikana voi esimerkiksi katsoa televisiota tai kuunnella äänikirjoja. Lue lisää

Turvallisuus

Valaise joulu turvallisesti

Syksyä ja joulunaikaa valaistaan näyttävillä kausi- ja jouluvaloilla. Valojen käytössä kannattaa muistaa sähköturvallisuus, niin sisällä kuin ulkona. Tietenkin myös valojen sähkönkulutuksella on merkitystä. Kun uusia valoja hankkii, löytyy kaupasta energiatehokkaita vaihtoehtoja, jotka kestävät huolellisesti käytettyinä useita vuosia. Lue lisää

Liikenne

Autot parkkiin ilman kuljettajaa

Automatisoitu ajaminen eli ilman kuljettajaa liikkuvat autot ovat tulevaisuutta. Nyt tällä tiellä on päästy askel eteenpäin, kun Euroopassa on saatu lupa ensimmäiselle automatisoidulle pysäköintijärjestelmälle. Lue lisää

Pääkirjoitus

Juhlavuoden satoa

Viime vuonna juhlittiin 90-vuotiasta Imatran Seudun Sähkö Oy:tä. Vuotta muistellaan varmasti hyvillä mielin niin asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden, yhtiön johdon kuin henkilökunnankin parissa. Mutta miltä näyttää vuosi numeroina? Lue lisää

Laiteuutuudet

Kahvia kahvihifistelijöille

Aitoa italialaista espressoa, cappucinoa tai americanoa sekä höyryävän suklaista kaakaota yhdellä hipaisulla. De´Longhin Maestosan kahviautomaatin kylmäkahviohjelmalla loihdit myös kahvipöytään trendikkäät jääkahvit ja kylmät kahvidrinkit. Lue lisää

Lämmitys

Tulkoon pakkaset!

Kotona ei kannata hytistä. Lämmitys- ja ilmastointilaitteiden oikea toiminta kannattaa varmistaa jo ennen paukkupakkasia. Lue lisää